Tapa Tour
Anem de ruta?

06 juliol 2018 00:00 - 31 juliol 2018 00:00

En la cultura gastronòmica de Vinaròs sempre ha estat una tradició fer el vermut amb una tapa abans de dinar. Després de l'èxit de les anteriors edicions de la Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, els restaurants de la localitat i la Regidoria de Turisme tornen a organitzar aquesta experiència gastronòmica. En la cultura gastronòmica de Vinaròs sempre ha estat una tradició fer el vermut amb una tapa abans de dinar. Després de l'èxit de les anteriors edicions de la Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, els restaurants de la localitat i la Regidoria de Turisme tornen a organitzar aquesta experiència gastronòmica. 

Si desitges participar en el concurs, pots votar pel restaurant que ha realitzat la millor tapa. Hauràs de visitar 4 dels establiments participants, emplenar la pàgina final del fullet que us facilitem i depositar el teu vot a l'urna que hi haurà habilitada a la Tourist Info Vinaròs. 

Els premis se sortejaran entre tots els participants que depositen el seu vot a l'urna habilitada a la Tourist Info Vinaròs. Els premis són: lot de xocolates CREO, lot de formatges de Catí, visita i tast de vi al celler Magnanimus de Vilafamés, curs d’iniciació de surf de rem per a dues persones, excursió a la Reserva Natural de les Illes Columbretes per a dues persones per Cruceros Costa del Azahar, productes gourmet de Bons Bolets i degustació de tapes per a dues persones en un dels establiments participants en el Tapa Tour. 

TAPES PARTICIPANTS

 

 
12
abril

12 abril 2019 00:00
21 abril 2019 23:59

 
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net