El barroc, del monument a la música de Bach
El barroc, del monument a la música de Bach

01 agost 2019 21:00 - 12 agost 2019 23:59

El pròxim dissabte 10 d'agost torna la visita guiada musical «El barroc a l'Esglèsia-Fortalesa de la Assumpció: Del monument a la música de Bach».

Compra d'entrades: Tourist Info Vinaròs

Dos sessions: A les 21.00 h y a les 22.30 h

Punt de trobada: Plaça Parroquial (davant de l'Esglèsia-Fortalesa de la Assumpció)


A través de la música, l'art i la història fem un viatge amb els sentits a l'essència més íntima de l'Assumpció, el barroc. 


L’exuberància de la façana barroca al capvespre permet introduir-nos i participar en un espectacle itinerant format per petits concerts d’orgue, flauta i violoncel. Durant el recorregut interpretat en descobrirem espais poc coneguts, els quals habitualment no es troben oberts al públic. 


Es tracta doncs d’una experiència exclusiva i pensada per a reinterpretar de forma original l’arquitectura barroca de l’església de l’Assumpció, un dels millors exemples a la Comunitat Valenciana.

 

 
 
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net