Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner
Et perdràs els sabors mariners més autèntics?

30 setembre 2018 00:00 - 30 setembre 2018 00:10

La cuina marinera de tota la vida elaborada a partir dels productes de la mar acabats de pescar guanya pes any rere any a Vinaròs a través de les Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner, que tindran lloc de l’1 al 30 de setembre.  Els restauradors locals volen recuperar els plats i sabors cuinats a bord pels mateixos mariners i apropar-los al públic, a través de propostes que perfeccionen i milloren la cuina feta dalt de la barca. 

Entre els menús proposats hi trobem sèpia a la brutesca, suquet de peix del ranxo, polp a la brasa sobre all arrier i gratinat d’allioli o calamarsó a la planxa amb allada marinera.

Les jornades, que arriben a la vuitena edició, incorporen una nova experiència: sortir a la mar amb una embarcació de pesca tradicional en companyia d’un mariner.

L’activitat s’ha programat per als dies 14 i 21 de setembre i la sortida és a les 6 del matí. Cal fer la reserva prèviament a l’Oficina de Turisme de Vinaròs i el preu és de 40 euros per adults i 30 per als menors d’edat.

MENÚS

 

 
 
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net