21
setembre

De tapa en tapa, una ruta gastronòmica que en aquesta edició passarà per 28 establiments del municipi i permetrà degustar 28 tapes úniques i diferents.

És una de les cites més interessants del calendari gastronòmic vinarossenc perquè posa a prova la creativitat dels restauradors locals i també la seua capacitat de portar a la mínima expressió els màxims sabors i textures.
Aquesta és la gràcia de la tapa, un dels fets diferencials de la gastronomia del nostre país.

Croquetes casolanes de carbassa i brie amb salsa de pesto, vol-au-vent de llagostins amb salsa cardinal o pont de sabors amb polp sobre crema de patata, carpaccio d’espàrrec, pimentó fumat i germinats d’all són algunes de les propostes més agosarades, però també en trobem de més tradicionals com la fideuà o la cua de bou estofada. Mar i muntanya, carn, peix i vegetals, tot un joc d’ingredients que fan del “tapeo” tot un esdeveniment gastronòmic.De tapa en tapa comença avui coincidint amb el Dia Mundial de la Tapa, impulsat per Saborea España i Turespaña, i durarà fins al 12 d’octubre.

Per tres euros els participants podran degustar una tapa i un quinto, així com votar les millors tapes proposades. També se’ls convida a fer fotos i etiquetar-les a Instagram amb el hashtag #rutatapavinaros.
24
setembre

La setzena edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs se celebrarà el pròxim dilluns 24 de setembre.

A partir de les 17.00 hores i fins les 21.00 hores vine al Mercat Municipal i coneix als 10 participants seleccionats, vinguts de tot Espanya, que elaboraran el que serà el plat guanyador del Llagostí d'Or. També podràs provar el llagostí de la mà dels dos restaurants de Vinaròs guanyadors del Tapa Tour del Llagostí amb beguda inclosa per tant sols 3€.
29
setembre

El dissabte 29 de setembre a les 19.00h Visita guiada teatralitzada: El Vinaròs Modernista del siglo XIX

Contempla les bellíssimes façanes d'estil modernista de Vinaròs del segle XIX, acompanyat d'uns peculiars personatges.

Compra aquí les teues entrades
30
setembre

La cuina marinera de tota la vida elaborada a partir dels productes de la mar acabats de pescar guanya pes any rere any a Vinaròs a través de les Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner, que tindran lloc de l’1 al 30 de setembre.  Els restauradors locals volen recuperar els plats i sabors cuinats a bord pels mateixos mariners i apropar-los al públic, a través de propostes que perfeccionen i milloren la cuina feta dalt de la barca. 

Entre els menús proposats hi trobem sèpia a la brutesca, suquet de peix del ranxo, polp a la brasa sobre all arrier i gratinat d’allioli o calamarsó a la planxa amb allada marinera.

Les jornades, que arriben a la vuitena edició, incorporen una nova experiència: sortir a la mar amb una embarcació de pesca tradicional en companyia d’un mariner.

L’activitat s’ha programat per als dies 14 i 21 de setembre i la sortida és a les 6 del matí. Cal fer la reserva prèviament a l’Oficina de Turisme de Vinaròs i el preu és de 40 euros per adults i 30 per als menors d’edat.

MENÚS
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net