A Vinaròs podreu gaudir de la gastronomia més típica de la zona, amb una gran oferta de restaurants i bars

En la cuina vinarossenca es troben diferenciades dues famílies de productes, perfectament complementàries entre si. D'una banda, els productes de la mar i, per una altra, els del camp. En el cas de la pesca, la diversitat de flota i el treball específic de cadascuna d'elles, dóna la possibilitat de congeniar multitud de varietats i espècies extretes de la mar. Pels tipus de captura podríem desglossar dues: per una banda, la pesca de diferents espècies de peix i marisc realitzada amb el mètode de pesca del bou i, d'altra banda, la pesca de peix blau amb la modalitat de la llum. Aquesta última és d'una importància vital tant per al port pesquer com per a tota la població. En l'època de major confluència de pas de peix blau pel Mediterrani i coincidint amb l'inici de l'estiu, es congreguen a Vinaròs més de 80 embarcacions de tot el litoral espanyol que de manera incansable persegueixen el preuat “or blau”. Però, encara són moltes les petites embarcacions que de manera artesanal i seguint les més antigues costums i tradicions marineres, pesquen amb ajuda de rudimentàries peces de xarxa per a portar a les taules més exigents els llagostins, llamàntols, caragols, turbots i altres delícies que els fons pesquers de Vinaròs ens ofereixen.

 

 

C/ Costa y Borràs, 50

964452901

Pintor Puig Roda, 8

964452475

 
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net