Cales sud
“El sud de la costa reprèn la bellesa i personalitat de les cales del nord. Tornen les roques, els racons apartats, les formes suggeridores i atractives, la naturalesa…”

Juntament amb les del nord, les 22 cales protegides per petits penya-segats, amb típica vegetació costanera mediterrània com el romaní marí i el margalló, permeten la pràctica d'activitats com la pesca al costat de la riba i sobre les roques o el submarinisme. El Passeig de Ribera, que vertebra tota aquesta zona de la costa, facilita l'accés als penya-segats on es pot gaudir del sol i la tranquil·litat de la mar en els “solàriums” unes plataformes de fusta que es fonen amb el paisatge rocós de la costa sud. En aquesta zona trobem les cales d’Aiguadoliva, El Puntal, Les Salines, Les Roques, El Fondo de Bola o Els Pinets. Les cales són de fàcil accés, ja que estan senyalitzades i compten amb escales o rampes d'accés. Posseeixen la certificació mediambiental ISO 14001 atorgada per AENOR, garantint el seu correcte manteniment, neteja i respecte pel medi ambient.

 

 

És una de les més ...

Situada en la zona turística sud de ...

Situada en la zona turística sud de ...

Situada en la costa sud de Vinaròs. ...

Situada en la zona turística sud, totes ...

Situada en l\'extrem sud del terme municipal de ...

Aquesta petita cala de grava té en la ...

 
No teniu els permisos necessaris per accedir aquest portlet.
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net