15
febrer

És temps de galeres a Vinaròs!
Vuit restaurants de Vinaròs us han preparat suculentes receptes per degustar aquest crustaci cada cop més preuat. Hi participen: Bergantín, La isla, L’Olivera, Nou Calafat, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel i Vinya d’Alòs.  Cada xef ha preparat menús originals amb un entrant, plat i postres a escollir, a preu únic de 27€.
MENÚS

Visita guiada pel centre històric
Per tal d'oferir una experiència més completa des de la regidoria de Turisme també s'ha preparat una visita guiada pel centre històric de la ciutat, incloent seients per gaudir de la desfilada de Carnaval. La cita serà el dissabte 2 de març des de les 11:00h fins a les 13:00h. El preu de l'activitat és de 10€ i les places són limitades. Es pot reservar en línia a través d'aquest enllaç. Per a més informació poden trucar el telèfon 964 453 334 o adreçar-se a la Tourist Info.


16
febrer

Del 16 al 4 de març disfruta del Carnaval de Vinaròs. Descobreix tota la informació sobre aquesta Festa d'Interés Turístic Autonòmic en la pàgina oficial www.carnavaldevinaros.org 

La programació estarà disponible al Mercat Municipal, al costat de Bibliomercat, de 09.30h a 13.30h i de 17.30 a 20.30. També es pot consultar online aquí.
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net