05
juliol

Tornen les activitats d’estiu a Vinaròs i ho fan amb novetats!
Una performance artística i musical a l’església de l’Assumpció a través d’un passeig per l’interior de l’antiga fortalesa i la seua torre. Els dies 21 de juliol, 4 i 6 d’octubre i el 6 d’octubre. I també, el Feed Your Soul, un petit festival de musica negra el 19 de juliol són les novetats d'aquest estiu. Com cada any gaudirem de visites guiades a la subhasta de peix, de visites teatralitzades sobre pirates i modernisme, del cicle de concerts a la Misericòrdia, del cinema sota les estrelles, del Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs  i de moltes més activitats de sol, platja i esport!

PROGRAMA
06
juliol

En la cultura gastronòmica de Vinaròs sempre ha estat una tradició fer el vermut amb una tapa abans de dinar. Després de l'èxit de les anteriors edicions de la Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, els restaurants de la localitat i la Regidoria de Turisme tornen a organitzar aquesta experiència gastronòmica. En la cultura gastronòmica de Vinaròs sempre ha estat una tradició fer el vermut amb una tapa abans de dinar. Després de l'èxit de les anteriors edicions de la Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, els restaurants de la localitat i la Regidoria de Turisme tornen a organitzar aquesta experiència gastronòmica. 

Si desitges participar en el concurs, pots votar pel restaurant que ha realitzat la millor tapa. Hauràs de visitar 4 dels establiments participants, emplenar la pàgina final del fullet que us facilitem i depositar el teu vot a l'urna que hi haurà habilitada a la Tourist Info Vinaròs. 

Els premis se sortejaran entre tots els participants que depositen el seu vot a l'urna habilitada a la Tourist Info Vinaròs. Els premis són: lot de xocolates CREO, lot de formatges de Catí, visita i tast de vi al celler Magnanimus de Vilafamés, curs d’iniciació de surf de rem per a dues persones, excursió a la Reserva Natural de les Illes Columbretes per a dues persones per Cruceros Costa del Azahar, productes gourmet de Bons Bolets i degustació de tapes per a dues persones en un dels establiments participants en el Tapa Tour. 

TAPES PARTICIPANTS
21
juliol

Amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural hem organitzat una nova experiència que gira al voltant de l’església de l’Assumpció, «El barroc, del monument a la música de Bach».
A través de la música, l'art i la història fem un viatge amb els sentits a l'essència més íntima de l'Assumpció, el barroc. 

Reserves a l'Oficina de Turisme
L’exuberància de la façana barroca al capvespre permet introduir-nos i participar en un espectacle itinerant format per petits concerts d’orgue, flauta i violoncel. Durant el recorregut interpretat en descobrirem espais poc coneguts, els quals habitualment no es troben oberts al públic. 
Es tracta doncs d’una experiència exclusiva i pensada per a reinterpretar de forma original l’arquitectura barroca de l’església de l’Assumpció, un dels millors exemples a la Comunitat Valenciana.
© Ajuntament de Vinaròs - Tourist Info Vinaròs 964 45 33 34 vinaros@touristinfo.net © Ajuntament de Vinaròs Vianròs és turisme PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CASTELLÓN MEDITERRÁNEO COMUNITAT VALENCIANA Turismo Vinaròs vinaros@touristinfo.net