Direkt zum Inhalt
guanyadors

Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa

Els guardons s'han atorgat tenint en compte les valoracions dels comensals, amb la proposta de The Royal Bar com a guanyadora

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha fet entrega dels premis a les millors creacions de les jornades gastronòmiques de Vinaròs de Tapa en Tapa. Recordem que el concurs s'ha realitzat amb les valoracions dels comensals, que almenys, han degustat sis de les propostes elaborades pels establiments. En total han participat 29 bars, cafeteries i restaurants, que una vegada més han sorprés amb unes tapes innovadores i creatives, amb el millor producte de proximitat.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i d'Interés Turístic, Mac Albella, comentava que “enguany s'han repartit prop 24.000 tapes, una mostra de la bona acceptació d'aquestes jornades al municipi, on cada edició són centenars les persones del municipi i d'arreu de la comarca les que les que gaudeixen de la millor gastronomia local en petit format”. Així mateix, agraïa la participació dels 29 establiments per fer possible una vegada més Vinaròs de Tapa en Tapa.

Pel que fa als guardons, el primer premi, amb el 15% dels vots, diploma acreditatiu i una caixa amb productes de la campanya Amar Vinaròs, ha sigut per The Royal Bar, amb la tapa glopet de Bloody Mary amb llagostí i tempura de cor de carxofa amb maionesa de pebrot de piquillo. El segon premi, amb el 9% dels vots i diploma, ha sigut pel Mandrágora amb la proposta caneló de pollastre amb tòfona i foie, mentre que el tercer lloc, amb el 7,5% dels vots i també amb diploma ha sigut compartit amb El Burladero de Cha Sico amb llom de pollastre en escabetx i Peña Madridista amb Vitropical, gamba sobre de salsa amb mango i alvocat.

Cal destacar que també es farà l'entrega de dos sopars per a dues persones als guanyadors del sorteig, pel simple fet de participar en les votacions, Pilar Herrero i Maria Carolina Peralta, a més d'una caixa de productes d'Amar Vinaròs a Lorenzo Cerrillo.

L'alcalde, Guillem Alsina, felicitava als guardonats i destacava que "Vinaròs de Tapa en Tapa és una bona oportunitat per allargar la temporada turística, a més de ser una aparador per a gaudir de l'excel·lent gastronomia que ofereix el municipi".