Aller au contenu principal
Vinaròs comença la formació amb nou empreses adherides al projecte de qualitat turística SICTED

Vinaròs comença la formació amb nou empreses adherides al projecte de qualitat turística SICTED

SICTED és una eina de treball que permet perfeccionar la qualitat de les empreses amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Nou establiments de Vinaròs vinculats amb el sector turístic van presentar la seua
sol·licitud a la regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic per adherir-se a SICTED. Aquest projecte té l'objectiu de formar i treballar per a aconseguir aquesta distinció de cara a final de l’any.

Aquestes empreses han començat la formació avui, divendres dia 12 de febrer, que ha estat impartida per la formadora de la Cambra de Comerç de Castelló, Teresa Prim.
Amb aquesta primera sessió, els establiments tenen ja elaborat un calendari fins al mes d’octubre amb diverses formacions, tallers i visites individualitzades que els ajudaran a portar endavant el projecte i passar l'avaluació final.

Segons informa Marc Albella, Regidor de Promoció de la Ciutat, Interés Turístic, “el SICTED tracta d’un projecte de millora contínua de la qualitat de l’establiment que repercuteix directament en la satisfacció del client i/o turista”.

Les noves empreses que participen en aquest nou cicle són: Geladeria Milano, Vinataxi, restaurant Rafel lo Cristalero, Hotel Duc de Vendôme, pensió Vinalux and Resort, apartaments turístics Vinaròs Sunset, agència de viatges Halcón Viajes, pastisseria La Lionesa i com a servei municipal, la Tourist Info Vinaròs.

Actualment Vinaròs és una destinació turística SICTED de la Comunitat Valenciana. Fins ara eren 7 els establiments adherits, però amb aquest nou cicle seran 16 empreses les que hauran treballat per a obtindre aquest segell de qualitat turística.