Direkt zum Inhalt
arrossos

Es presenten les XXVII Jornades de la Cuina dels Arrossos

La cita gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 29 d'octubre al 28 de novembre per oferir menús innovadors i creatius elaborats amb el millor producte de proximitat

Aquest matí s'han presentat al restaurant Bergantín les XXVII Jornades de la Cuina dels Arrossos organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la col·laboració dels restaurants. En aquesta edició participen un total de vuit establiments amb menús originals i creatius, que combinen els arrossos més tradicionals amb la cuina més avantguardista, sempre amb productes de gran qualitat per satisfer als comensals més exigents.

Els establiments participants són Bergantín, La isla, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel, Calafat, Vermuteria de l'Ermita i Sukomi. Cada xef ha preparat receptes úniques amb entrants, plat principal a escollir, postres i celler al preu únic de 35€ IVA inclòs. Durant la presentació el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, destacava que es tracta de menús complets amb plats que de ben segur sorprendran als comensals.

D'altra banda, Albella afegia que "es podrà participar en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones escanejant el codi QR, que es podrà sol·licitar de forma gratuïta a l'establiment on s'ha gaudit del menú".

Tota la informació amb els menús detallats es podrà consultar a la pàgina de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i a la Tourist Info.

Menús

Tags