Aller au contenu principal
10% descompte hostaleria local Vinaròs

Vinaròs lance une nouvelle campagne de promotion pour dynamiser l’hôtellerie à Noël

Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic perquè els comensals puguen gaudir de la gastronomia vinarossenca amb descomptes especials

La Regidora de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha posat en marxa una nova iniciativa de suport al sector de la restauració per ajudar als establiments a poder superar la difícil crisi econòmica generada pel coronavirus. Es tracta d’una campanya que ha estat consensuada amb el sector i que possibilitarà que els comensals obtinguen descomptes en els seus dinars i sopars.

Marc Albella, com a Primer Tinent d'Alcalde i Regidor de Promoció de la Ciutat, Interés Turístic, ha assenyalat que “aquesta iniciativa el que pretén és dinamitzar el consum local, no sols per Nadal, sinó també en una època que és molt complicada com són els mesos de transició fins a Setmana Santa. Aquesta acció es veu reforçada per altres campanyes, com la de “Vinaròs per emportar”, que s'estan duent a terme per a donar suport al sector de l'hostaleria local, per part del departament de turisme, dins de la campanya global de “Amar Vinaròs”.

La forma d’obtindre els descomptes és molt senzilla. Només cal accedir a la web de la campanya Amar Vinaròs (recentment premiada com la millor campanya de promoció online en l’àmbit nacional) i descarregar-los. La web és la següent: amarvinaros.com

En la web estan detallades les normes de funcionament dels descomptes així com els establiments que participen en la campanya. La campanya està dissenyada de manera que els descomptes també es puguen regalar, ja que la descàrrega és molt senzilla i es poden compartir amb familiars i amics.

Paral·lelament, la regidoria emprarà les xarxes socials de Facebook i Instagram per tal de difondre la campanya entre els fans de Turisme Vinaròs.

Els establiments participants són: La Isla, Duc de Vendôme, La Mar de Bo, Rafe lo Cristalero, La Tapería de l’Ermita, Club de Tenis Vinaròs, Muuu...!, Nou Albocàsser, McQueen, La Candelaria i Calafat.

La campanya i la descàrrega de descomptes estarà disponibles fins al 6 de gener. Tanmateix els descomptes es podran utilitzar fins al 31 de març.

Más Información Amar Vinaròs