Aller au contenu principal
XIII Jornades Gastronòmiques de la Galera de Vinaròs

XIII Jornades de la Cuina de la Galera de Vinaròs

Els restauradors s'han adaptat a la crisi sanitària i oferiran els menús per emportar amb el millor producte marítim de la llotja

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha presentat les XIII Jornades de la Cuina de la Galera que donen inici al Calendari Gastronòmic de la destinació turística de Vinaròs. Les jornades se celebraran entre el 26 de febrer i el 28 de març i en aquesta edició, participen un total de quatre restaurants amb menús que han estat especialment dissenyats per tal de poder gaudir en els propis restaurants o per emportar.

Els establiments participants en aquesta ocasió són l’Hotel Restaurant Teruel, Nou Bar, Nou Parada i Rafel lo Cristalero. Cadascun dels xefs han preparat menús que consten de diferents entrants, un plat principal i postres. Tot a preus que oscil·len entre els 25 i 30€ per a menjar als restaurants, i entre 22 i 27€ per emportar.

Els clients que gaudisquen de les jornades podran participar en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones, que se celebraran entre tots els assistents que emplenen el qüestionari de satisfacció mitjançant un codi QR que proporcionaran els propis restaurants.

Durant la presentació el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "després dels bons resultats obtinguts amb les jornades dels arrossos amb els menús per a emportar, s’ha tornat a apostar per aquesta via per tal de poder continuar organitzant les jornades i donar suport al sector de la restauració". D’altra banda, ha remarcat que "les jornades s’han organitzat en un moment de molta incertesa pel que fa a la pandèmia i el desenvolupament d’aquesta, per tant les jornades s'aniran adaptant a les mesures i recomanacions sanitàries. De fet, a l'inici de les jornades aquestes només estaran disponibles en format per emportar, però esperem que la situació millore i els menús també es puguen gaudir en els restaurants".

Tota la informació de les XIII Jornades de la Cuina de la Galera es pot consultar a les xarxes socials i a la pàgina www.turisme.vinaros.es. Igualment, també poden trobar més informació a la Tourist Info i als diferents tòtems turístics que hi ha distribuïts per la ciutat a través dels codis QR que s’han generat.