Skip to main content

Sicted

Esta sonrisa es una buena señal

 

 

 

 

 

Què és el SICTED?

És un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

El SICTE Destinacions-SICTED és una metodologia que proporciona un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat en una destinació turística amb una nova concepció dels resultats esperats, un enfocament cap a la millora contínua i una actitud de recuperació i posada en valor dels recursos i de l’espai. 

 

El distintiu

El distintiu és el suport que acredita el compliment dels requisits establerts en la metodologia i reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, al mateix temps que distingeix l’empresa davant la competència. 

 

SICTED Vinaròs

Empreses de Vinaròs adherides al SICTED

 

Hotels, pensions i lloguers turístics

 

Restaurants, bars, cafeteries, pastisseries i gelateries

 

Agències de viatges i transports

 

Altres

 

 

SICTED ofereix, de manera GRATUÏTA, a les empreses/serveis adherits un pla de formació, visites d’assistència tècnica i grups de treball per desenvolupar propostes de millora per a la destinació. Si la teua empresa està relacionada amb el servei al turista i desitges formar part d’aquest Sistema de Qualitat, contacta amb el Departament de Turisme, adreça electrònica: turisme@vinaros.es

Més informació www.calidadendestino.es