Skip to main content

#Siguesunturistaresponsable

1.

Mantingues neta la ciutat. Ens agrada viure en una ciutat bonica. Usa les papereres i els contenidors de reciclatge.

2.

Sigues responsable del teu gos. Vinaròs és una destinació amiga dels gossos i inclús hi ha platges on pots accedir amb ells. Recull els excrements del teu gos i, si cal, neteja les restes d’orina en façanes o mobiliari urbà.

3.

Si fumes, no tires la burilla a terra. Apaga-la i utilitza les papereres.

4.

Ajuda’ns en la conservació del patrimoni cultural i respecta el mobiliari urbà.

5.

La via pública no és lloc per a beure alcohol. Hi ha terrasses meravelloses per tot Vinaròs on podràs gaudir d’unes canyes, un vermut tradicional (la nostra bicicleta) o una copa a l’aire lliure.

6.

Encara que tingues molt a celebrar, el soroll molesta el veïnat. Per respecte, al teu allotjament i a la via pública, mantingues les normes de convivència.

7.

Utilitza la bicicleta. Vinaròs és una ciutat completament plana i molt fàcil de recórrer.

8.

Vinaròs és una ciutat segura, però si tens algun problema, la Policia Local està per a ajudar-te.

9.

Esperem que gaudisques de la teua estada sense cap contratemps, però si el necessites, Vinaròs disposa d’un excel·lent sistema públic de salut.

10.

Una bona experiència. Vinaròs compta amb una àmplia oferta d’allotjament i locals de gran qualitat. Tria l’oferta reglada perquè la teua experiència siga inoblidable.

11.

Fomenta el desenvolupament local. La gastronomia i els productes de Vinaròs són d’una gran qualitat. Ajuda al desenvolupament equilibrat i sostenible consumint producte de proximitat.

12.

Respecta la diversitat. Et trobes en una ciutat diversa i inclusiva. A Vinaròs convivim persones de diferents races, diferents orientacions sexuals, diferents creences religioses i diferents maneres de ser i de sentir.

13.

Enriqueix-te amb la nostra cultura i el nostre idioma propi, el valencià.

14.

Els teus drets són importants. A la Tourist Info t’informarem sobre els teus drets com a usuari de productes i serveis turístics.

 

Vinaròs compleix amb el Codi Ètic del Turisme Valencià, el primer document regional adaptat del Codi Ètic Mundial per al Turisme (GCET).