Skip to main content

Platges i cales

Vinaròs ofereix un paisatge únic per gaudir de la mar. Amb 12 quilòmetres de costa que van des del riu de la Sénia fins al barranc d’Aiguadoliva hi ha molts paratges per descobrir. El terme municipal de Vinaròs compta amb 26 platges i cales, que pertanyen al club de qualitat de la Comunitat Valenciana, Qualitur.

Recorrent la costa nord trobaràs un entorn natural singular conformat per un conjunt de cales i platges protegides per seus penya-segats, acompanyades de la vegetació típica de la zona com el romer marítim i el margalló.

La primera de les platges pel nord és la platja nudista del Riu de la Sénia. Si continues baixant podràs arribar fins a les platges i cales de Sòl de Riu, els Deveses, els Timbes i els Llanetes; si vens amb la teua mascota, aquesta última serà perfecta per a gaudir d'un refrescant bany. Aquest mateix entorn natural el trobaràs en les altres cales com la Foradada, Triador, Pineda i la Barbiguera, més pròximes al nucli urbà.

Endinsant-te en la costa sud, percebràs com ressorgeix la bellesa de cales rocoses, de formes sinuoses i agrestes, vertebrades pel passeig de Ribera, un passeig perfecte per a caminar o pedalar sobre la teua bicicleta mentre respires l'aire pur de la mar. Acaba de completar el teu dia amb activitats com la pesca a la vora de la mar, el submarinisme o el tub respirador en les cales del Fons de Bola, el Puntal o Aiguadoliva, platja apta per a mascotes. Si no vas pels esports, et quedaràs per la seua tranquil·litat.