Skip to main content

Turisme familiar

Vinaròs és una de les primeres destinacions de la Comunitat Valenciana a obtenir el distintiu Tour & Kids, el Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, format per destinacions i empreses que tenen com a finalitat la promoció i el foment d’un turisme familiar de qualitat. Per tal d’obtenir el distintiu Tour & Kids, una destinació turística ha de superar prèviament un procés de certificació que garanteix una oferta turística de qualitat, especialitzada i adaptada a les famílies.

A Vinaròs pots gaudir d’una gran varietat de serveis i activitats d’oci adaptades per a l’entreteniment de tota la família. Les activitats a l’aire lliure i en contacte amb la natura estan pensades tant per a xiquets com per a adults. Són molt recomanables, per exemple, les passejades pels senders que transcorren paral·lels a la costa i cap a l’interior, especialment el del Jardí de Sòl de Riu (costa nord) i el de la Redona de l’Ermita (muntanya).

A més, pensant en els més menuts, s’organitzen activitats d’animació infantil per Carnaval, Setmana Santa i durant l’estiu. Altres propostes molt interessants són les sessions de cinema a l’aire lliure, els tallers creatius per a xiquets, així com els contacontes i activitats de lectura i idiomes dissenyats perquè s’entretinguen a la Biblioplatja.

Com a activitat per a tota la família, la ciutat permet una visita fins al port per presenciar l’arribada de les barques amb captures de peix i marisc que són subhastades en directe. A la Guia de Turisme familiar pots conéixer tota l’oferta turística familiar del municipi, de la qual trobaràs un breu resum en aquest llistat:

 

• Hotels, apartaments i restaurants amb serveis especials per a les famílies.

• Visites guiades i serveis d’audioguies.

Senders de curt recorregut, senyalitzats amb panells educatius i accessibles per als xiquets.

• Rutes amb bicicleta.

• Ampli programa d’animació, activitats d’oci, cinema i espectacles per a tots els públics.

• Platges amb serveis per a famílies: salvament, guarderies, polseres identificatives, activitats lúdiques, zones recreatives i de fàcil accés per a cotxets de bebés.

• Activitats aquàtiques: vela, submarinisme, esquí aquàtic i excursions per la mar.

Descobreix el costat més Family Friendly de Vinaròs.