Skip to main content

Comerç

Comercio Vinaros

Vinaròs és la capital comercial de la comarca. El centre històric de Vinaròs, concentrat en els seus carrers de vianants, permet voltar plàcidament per la zona monumental de la població al mateix temps que es gaudeix del shopping en una gran quantitat de botigues de tot tipus, perfectes per a comprar articles de moda, sabateria, cosmètica, perfumeria, regals per als familiars i amics, complements i productes típics vinarossencs.

I què podem dir del mercat municipal, icona de les compres diàries i de l’activitat quotidiana dels vinarossencs que, de dilluns a dissabte, es troben en aquest edifici d’esquema basilical per comercialitzar les fruites, hortalisses i peixos més frescos de la zona, així com, el cèlebre llagostí de Vinaròs que les embarcacions de pesca acaben de traure del mar.

Així mateix, durant tot l’any tenen lloc, en diferents punts de la ciutat, esdeveniments comercials de tot tipus, com el de Les Botigues al Carrer, el mercat ambulant dels dijous al passeig marítim, popularment conegut com «el dijous»; o la Vinaròs Fashion Night. A més d’aquells que se celebren a l’interior del mercat mateix centrats sobretot en la gastronomia, la cuina i els productes agroalimentaris més representatius de la comarca i el seu entorn.

Tot hi té cabuda, en el comerç de Vinaròs, un sector d’intensa activitat durant tot l’any i gran importància en l’economia de la ciutat.