Skip to main content

Turisme esportiu

Vinaròs posa al teu abast una interessant oferta de turisme esportiu. La ciutat et permet practicar tota classe d’esports marítims com el submarinisme, la pesca, la vela o l’esquí aquàtic. A més, al municipi també pots gaudir d’hípica, kartsgolftenispàdel o aeromodelisme, entre altres opcions, en els centres especialitzats. Igualment, pots accedir a instal·lacions públiques on practicar atletismeesquaix o futbol. I no oblides totes les rutes de senderisme que t’ofereix el terme municipal.

Pots trobar tota la informació al respecte, incloses les activitats i esdeveniments esportius que s’organitzen a la població, a la pàgina web del Consell Municipal d’Esports de Vinaròs: www.esports.vinaros.es

Instal·lacions privades

Vinaròs disposa de nombrosos centres esportius per a la pràctica dels teus esports preferits. Al Club Nàutic de Vinaròs pots gaudir del submarinisme, la pesca, la navegació o l’esquí aquàtic, entre altres activitats; l’Ecuvin Centre Eqüestre Ciutat de Vinaròs t’ofereix classes d’equitació, pupil·latge i entrenament de cavalls; i tens una cita amb la diversió i l’adrenalina en el circuit de karts del Complex Esportiu i d’Oci Vinaròs.

Així mateix, si ets un amant del golf, pots practicar-lo al Club Panoràmica Golf de Sant Jordi, a tan sols 11 km de Vinaròs. A més, l’Aeroclub Maestrat-Vinaròs t’ofereix la possibilitat de fer increïbles passejos aeris en ultralleuger, sobrevolant la costa i gaudint d’una espectacular vista aèria de Vinaròs, Peníscola o el delta de l’Ebre. El Club de Tenis Vinaròs també t’ofereix unes fantàstiques instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport, el pàdel o el frontó, mentre que el Pàdel Indoor Vinaròs disposa d’instal·lacions cobertes. Si vols posar-te en forma durant les vacances, Vinaròs també disposa de nombrosos gimnasos amb una àmplia oferta de classes dirigides. 

Instal·lacions públiques

La ciutat disposa d’instal·lacions esportives municipals, ideals per a gaudir durant les vacances de nombrosos esports mitjançant el lloguer dels corresponents camps i pistes, o també l’ús d’aquells espais d’accés lliure.

Les instal·lacions municipals es troben en diversos punts de la població com el pavelló poliesportiu municipal situat al costat del riu Cervol, i apte per a la pràctica de bàsquet, handbol, futbol sala, patinatge, esquaix, escalada, judo, tenis taula o activitats dirigides; la ciutat esportiva, situada al camí Fondo, ha estat dissenyada per a la pràctica de futbol-11 i futbol-7; la pista d’atletisme, al carrer dels Dauradors, al costat del centre comercial Portal del Mediterrani, apta per a la pràctica d’atletisme i futbol americà; l’skatepark, al costat del riu Cervol, apte per a la pràctica de skate i bike; les pistes de vòlei platja, a la platja del Fortí; o els parcs sènior per al condicionament físic a l’aire lliure i la zona esportiva de birles i petanca.