Skip to main content

III FESTIVAL VINARÒS ARTS ESCÈNIQUES

Quant al programa, començarà el 30 de juny amb una obra fora del Festival El tutor *burlat, una producció del Palau de les Arts Reina Sofia, sota la direcció de Jaume *Policarpo. Segons detallava Juan es tracta d'una òpera bufa en tres actes que es farà en la plaça d'Espanya. El regidor insistia que és una obra itinerant que es fa amb un gran camió que es converteix en un escenari, que de ben segur sorprendrà els espectadors, a més de ser una oportunitat única per a gaudir de l'òpera.  

El Festival començarà oficialment el 4 de juliol amb l'obra Dues taules i una passió de la companyia El Bruixot, seguirà el 8 de juliol amb Malviure d'Ai Teatre, on cal destacar es comptarà amb l'actuació de la reconeguda artista *Aintana Sánchez-*Gjón. El 10 de juliol serà el torn d'un concert amb Maria de Mar Bonet i Borja *Penalba, per al dia 12 s'oferirà Que isca Aristòfanes! de la companyia *Els *Joglars.

El 15 de juliol arribarà Tito *Andrónico de Teatre el Noctàmbul, una obra clàssica que serà tot un espectacle des del punt de vista artístic i tècnic, mentre que el 17 de juliol la companyia *Maduixa, *dansa, *teatre i *poesia visual serà l'encarregada de tancar el Festival amb *Migrare.

Les entrades per a totes les obres es podran comprar de forma anticipada des de la pàgina web https://artsfestival.vinaros.es/, enguany com a novetat hi haurà la possibilitat de comprar abonaments per a tots els espectacles a preu especial a partir del 13 de juny, mentre que el dia 20 del mateix mes es podran adquirir per als espectacles individuals. Així mateix, també es podran aconseguir els tiquets a les taquilles del Vinaròs Arena una hora abans de l'inici de cada funció.

Fecha de inicio:
Fecha de fin:
The website encountered an unexpected error. Please try again later.