Skip to main content
Monólogos Vinaròs

Demà dimarts començaran les nits d’humor amb el Quiosc de les Arts: Monòlegs d’Estiu

Es tracta d’una nova proposta de la programació estiuenca que inclourà tres actuacions en diferents indrets de la ciutat

L’agenda cultural i festiva de Vinaròs està carregada d’actes per aquest mes d’agost, per tal d’oferir un oci alternatiu i de qualitat, tant per als veïns com per als visitants. Aquesta setmana començaran les projeccions de Cinema sota les estrelles i també una nova proposta per aquest any, el Quiosc de les Arts: Monòlegs d’Estiu.

Aquesta novetat començarà demà dimarts 8 d’agost amb el monòleg No es solo un monólogo que oferirà Juan José Albiñana a les cavallerisses del Reial Santuari de la Misecòrdia, seguirà el 16 d’agost amb l’actuació de Álex Martínez amb Comedia en sí a la pèrgola del passeig de Fora del Forat i finalitzarà el 22 del mateix mes amb el monòleg de Carol Tomàs, Per l’humor de 10, al jardí de l’antic convent de Sant Francesc.

Cal destacar que totes les actuacions es faran a les 22:30h amb accés lliure per a totes les persones disposades a gaudir d’una nit d’humor.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “es tracta d’una nova proposta que aposta per l’humor, al mateix temps que es promociona el patrimoni de Vinaròs i s’ajuda a dinamitzar diferents espais de la localitat”.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.