Skip to main content
L’Ajuntament instal·la panells informatius a la Casa dels Nanos i Gegants

L’Ajuntament instal·la panells informatius a la Casa dels Nanos i Gegants

Es tracta de la capella de Santa Victòria amb informació relacionada amb els orígens i la història dels Nanos i Gegants

L’Ajuntament ha instal·lat a la capella Santa Victòria, la Casa dels Nanos i Gegants, panells informatius que expliquen als visitants els orígens i història d’aquestes imatges tan representatives del nostre municipi.

El regidor de Cultura, Fernando Juan, ha destacat que “la capella de Santa Victòria s’ha convertit en la Casa dels Nanos i Gegants, un espai per a poder veure i conèixer les figures més representatives de la nostra ciutat”. Juan agraïa la feina dels membres de la Colla de Nanos i Gegants per mantenir viva aquesta tradició tan important del municipi i insistia que des de l’Ajuntament sempre oferiran el màxim suport possible.

Per la seua banda, el cap de la Colla de Nanos i Gegants, Jordi Beltran, comentava que són moltes les persones les que cada dia visiten la capella de Santa Victòria, sobretot durant l’estiu, i calia col·locar els cartells per explicar la història de les figures. Així mateix, també agraïa el suport de l’Ajuntament per cedir l’espai com la Casa dels Nanos i Gegants, fet que “permet conservar aquest millor el patrimoni i sobretot donar a conèixer la nostra cultura”.