Skip to main content
Subvenciones

Turisme ha rebut més de 68.000€ en matèria de subvencions

Les ajudes econòmiques han estat atorgades per la Generalitat Valenciana i Diputació de Castelló amb la finalitat de fer de Vinaròs un destí turístic més competitiu

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha aconseguit més de 68.000€ d'ajudes per a millorar els serveis turístics que s'ofereixen a la localitat. Cal destacar que des del Departament cada any es presenten a les diferents convocatòries que posa en marxa la Generalitat i Diputació, amb projectes i propostes que busquen millorar les experiències turístiques que s'ofereixen tant als visitants com als veïns.

Pel que fa a les subvencions la més destacada ha sigut la de 35.459€ de Turisme Comunitat Valenciana per al finançament del servei de salvament i socorrisme a les platges accessibles del Fortí i del Clot. Així mateix també ha concedit una ajuda de 1.526€ per aconseguir les distincions de qualitat turística en recursos i serveis, en concret la ISO 14001 i la Q de Qualitat Turística. D'altra banda, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha atorgat 1.696€ per a l'adquisició de dues cadires amfíbies i un joc de vuit crosses per facilitar l'accés a la mar per a les persones amb mobilitat reduïda.

Així mateix, també s'ha rebut una subvenció de 20.000€ de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) per al projecte de senyalització del patrimoni des d'un punt de vista universal perquè ho puga consultar qualsevol persona.

Per la seva banda, la Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme s'han concedit dues ajudes. La primera subvenció de 6.400€, que s'ha tramitat en col·laboració amb l'Agència de Desenvolupament Local, ha sigut per a la contractació d'informadors turístics, mentre que la segona, pel valor de 3.000€, ha estat concedida per a la producció de material gràfic per a la promoció turística de la ciutat.

En total més 68.000€ de subvencions per part de la Generalitat i Diputació per a la millora de la competitivitat turística de Vinaròs.