Skip to main content
Vinaròs se prepara para celebrar la Revetlla d’Agost y el IV Dia de la Joventut

Vinaròs es prepara per celebrar la Revetlla d’Agost i el IV Dia de la Joventut

Les dues activitats es faran a la plaça d’Espanya els dies 14 i 18 d’agost amb la finalitat que veïns i visitants puguen gaudir d'una programació lúdica i festiva que inclourà tallers, jocs, música en directe i discjòqueis

Aquest matí el regidor de Festes, Marc Albella, acompanyat per la regidora de Joventut, Lara Guadix, ha presentat la Revetlla d’Agost i el IV Dia de la Joventut que se celebraran la propera setmana. Es tracta de dues propostes emmarcades dintre de l’extensa programació de l’estiu, que s’ha preparat des de l’Ajuntament, amb la finalitat d’oferir oci i entreteniment tant als veïns com als visitants.

Pel que fa a la Revetlla d’Agost, se celebrarà el dilluns 14 a la plaça d’Espanya amb un sopar a la fresca a partir de les 21:30h, que comptarà amb la presència de la Cort d’Honor de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Segons detallava el regidor Albella “es col·locaran taules i cadires amb accés lliure per a totes les persones que vulguen gaudir d’una bona vetllada de germanor amb amics i familiars”.

Després de sopar continuarà la festa amb música en directe per part de l’Orquestra No Comment i després amb l’actuació del discjòquei Marc Ferrer fins ben entrada la matinada.

En relació al IV Dia de la Joventut, que se celebrarà el divendres 18 d’agost, la regidora Guadix ha destacat que l’objectiu és fomentar l'oci educatiu com una eina per a combatre les conductes i consums no desitjables. Les activitats també es faran a la plaça d’Espanya, a partir de les 18:00h, amb circuit de làser combat i la mostra associativa de projectes locals i joves emprenedors. En aquest sentit, Guadix comentava que “la mostra vol ser un espai per promoure la participació dels joves a la societat, a més de ser un punt d’informació per ajudar-los a crear els seus projectes”.

Les activitats del Dia de la Joventut continuaran a partir de les 23.00h al Vinaròs Arena amb les actuacions dels discjòqueis La Torreznos, Lisaa Quer i Tanya Rys.

Per acabar, tant Albella com Guadix, animaven tots els veïns i visitants a participar de la Revetlla d’Agost i del IV Dia de la Joventut per gaudir de l’estiu.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.