Skip to main content
Jornadas Arrossos 2020

Vinaròs innova amb unes Jornades de la Cuina dels Arrossos per emportar

La cita gastronòmica més antiga de la ciutat es reinventa amb motiu del coronavirus i ofereix la possibilitat, per primera vegada, de poder encomanar els menús per gaudir-los a casa

Aquest matí s'han presentat les XXVI Jornades de la Cuina dels Arrossos organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la col·laboració dels restaurants. En aquesta edició participen un total de vuit restaurants amb menús originals i creatius, que combinen els arrossos més tradicionals amb la cuina més avantguardista, sempre amb productes de gran qualitat per satisfer als comensals més exigents.

Els establiments participants són Bergantín, La isla, La Mar de Bo, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel, Calafat i Casa Lina. Cada xef ha preparat receptes úniques amb entrants, plat principal i postres a escollir, tot a preus que oscil·len entre els 32 i 35€ per menjar als restaurants, i entre 28 i 35€ per emportar.

Durant la presentació el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "per primera vegada s'ofereix la possibilitat de poder encomanar els menús perquè els porten a casa". En aquest sentit, ha assenyalat que "es tracta d'una iniciativa innovadora que es podrà dur a terme gràcies a l'esforç de tots els restaurants, amb l'objectiu d'impulsar la restauració en aquesta situació tan complicada que vivim".

D'altra banda, el regidor Albella ha comentat que tots els establiments compten amb estrictes mesures d'higiene i seguretat per a garantir la salut dels comensals que vulguen gaudir dels menús al restaurant, però insistia que s'ofereix aquesta nova possibilitat de encomanar per evitar possibles aglomeracions en els establiments. 

Tota la informació de les XXVI Jornades de la Cuina dels Arrossos es pot consultar a les xarxes socials i a la pàgina www.turisme.vinaros.es. Així mateix, també poden trobar més informació a la Tourist Info i als diferents tòtems turístics de la ciutat a través dels codis QR.