Skip to main content
Amar Vinaròs

La campanya «Amar Vinaròs» ha sigut guardonada en els premis nacionals de comunicació Agripina

El passat 26 de novembre a Sevilla es va celebrar la X edició dels premis nacionals de Publicitat, Comunicació i Màrqueting AGRIPINA.

L'estudi creatiu es va emportar dos guardons per les seves campanyes “Amb tu Sap Millor” per a Saborea Espanya i “Amar Vinaròs” per al departament de Turisme de Vinaròs

El passat 26 de novembre es va celebrar la X edició dels premis nacionals de Publicitat, Comunicació i Màrqueting AGRIPINA. En total es van presentar més de 100 candidatures de campanyes publicitàries de l'àmbit espanyol. L'estudi creatiu i agència de publicitat Lypsum van aconseguir fer-se amb dos guardons per les seues campanyes “Amb tu Sap Millor” per a Saborea Espanya i “Amar Vinaròs” per al departament de Turisme de Vinaròs. Les mesures de seguretat i distanciament social van marcar l'esdeveniment. La gala va ser completament virtual en una edició marcada per la pandèmia del coronavirus.     

En la desena edició dels premis Agripina, Lypsum participava en 3 categories: Campanyes Turístiques, Campanya de Publicitat Digital i Espot Publicitari. La primera gran sorpresa se la van emportar en recollir el premi a millor Campanya Turística pel seu treball amb Saborea Espanya. “Amb tu Sap Millor” es tracta d'una peça publicitària que busca incentivar el turisme gastronòmic en els 22 destins Saborea Espanya, remarcant el més destacat de la seva gastronomia en cadascuna de les ciutats que han participat en aquesta.

No obstant això, la nit encara estava lluny d'acabar. Tot seguit, l'estudi creatiu tornaria a guanyar en la categoria de Campanya de Publicitat Digital pel seu treball amb el departament de Turisme de Vinaròs. “Amar Vinaròs” és una campanya de publicitat digital que vol incrementar la presència turística de Vinaròs en les xarxes socials i els perfils digitals.

Cal destacar que la campanya s'ha dut a terme a les xarxes socials i en les set comunitats autònomes amb major públic potencial València, Catalunya, Aragó, La Rioja, Navarra, País Basc i Madrid. Així mateix, també s'ha fet promoció a França tenint en compte la importància d'aquest turisme per a Vinaròs. D'altra banda, també s'ha fet publicitat programàtica alguns dels principals mitjans de 

comunicació, a més d'insercions per intentar arribar al màxim número de persones.

Pel que fa a les dades, el vídeo Amar Vinaròs ha aconseguit més de 5 milions de reproduccions a les xarxes socials, amb un abast de més de 776.000 persones i gairebé 6 milions d'impressions. A nivell d'autonomies Madrid és la que encapçala les reproduccions del vídeo amb 2,2 milions, seguida de València amb 1,2. A l'Aragó s'ha arribat fins a les 580.000 visualitzacions, al País Basc 403.000, a Navarra 345.000, a Catalunya 248.000 i per últim a La Rioja 183.000.

Finalment, l'agència Lypsum quedaria finalista per la seva peça audiovisual “Cambrils Authentica” en la categoria d'espot publicitari. Durant el lliurament de premis, els organitzadors van apostar per un sistema de gala virtual; així es van seguir les mesures imposades per la pandèmia de la Covid-19.

Uns premis Agripina marcats per la pandèmia

En aquesta edició marcada per la pandèmia es va apostar per la primera edició en línia d'aquests premis. Per a això van crear “l'Illa”, un espai virtual i de networking on els assistents van poder assistir a conferències, veure la passada de bobina de totes les campanyes presentades, participar en un torneig de futbol virtual i, finalment, gaudir de la Gala dels premis nacionals de Publicitat, Comunicació i Màrqueting AGRIPINA.

Sobre l'estudi creatiu Lypsum

Lypsum és un estudi creatiu i agència de publicitat que compta amb gairebé deu anys d'història. La seva filosofia de treball es basa en la creació d'idees que s'han de “plantar”. Així, s'encarreguen de crear campanyes innovadores i que aposten per un tipus de publicitat emocional. En aquests 10 anys de vida han aconseguit més de 5 premis, enfocats a les noves plataformes digitals i les accions socials. Actualment s'especialitzen en els mercats turístics.