Skip to main content
Saborea Vinaròs

L’Ajuntament renova la guia turística i gastronòmica Saborea Vinaròs

L’objectiu és donar un pas més en la promoció dels productes turístics més rellevants de la localitat, en aquest cas, la gastronomia

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha renovat la guia Saborea Vinaròs per mostrar tots els encants que pot oferir Vinaròs des de la vessant gastronòmica. En els últims anys s’ha detectat un augment de l’interés de la demanda turística en el producte gastronòmic, sobretot en fires i esdeveniments als quals el departament ha assistit. És arran d’aquesta necessitat de disposar d’un fullet exclusivament gastronòmic, que s’ha editat una extensa i completa guia anomenada Saborea Vinaròs en format bilingüe castellà/anglés i valencià/francés.

La guia està basada en el concepte d’experiències, es mostren productes gastronòmics locals que ens trobem al rebost de Vinaròs, així com també productes de l'entorn, costums com fer el vermut i es promocionen les rutes experiencials gastronòmiques anomenades Rutes Saborea Vinaròs. Entre les diferents propostes destaca De la Mar a la Taula, que permet als visitants convertir-se en pescadors per un dia i degustar les captures o Sabors Mil·lenaris, una ruta al voltant de les oliveres mil·lenàries que inclou un tast d’olis. Així mateix, la guia també inclou un calendari gastronòmic amb totes les jornades culinàries que es fan a la localitat al llarg de l’any.

Cal destacar que la guia Saborea Vinaròs ha estat subvencionada en part pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló gràcies a les ajudes per a la producció de material gràfic de promoció turística que el departament de Turisme de Vinaròs va sol·licitar el passat mes de juny.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella ha destacat que “la necessitat d’una millora continuada en la promoció dels productes turístics de la destinació és necessària per a qualsevol destinació turística, però en el context actual, vinculat a la pandèmia ocasionada per la Covid-19, aquesta necessitat és més remarcada”. En aquest sentit, afegia que cal adaptar l’oferta a les necessitats del turista actual, que busca en la destinació un producte turístic segur, responsable, sostenible i experiencial.

La guia està disponible en la Tourist Info Vinaròs i també en línia aquí