Skip to main content
Vinaròs presenta con Saborea España el destino y su gastronomía a la Confederación Española de Agencias de Viajes

Vinaròs presenta amb Saborea España el destí i la seua gastronomia la Confederació Espanyola de Agencies de Viatges

Les sessions en línia es van celebrar el 6, 8 i 10 de setembre, on Vinaròs va exposar a més de 100 professionals del sector tot el que pot oferir al visitant en matèria gastronòmica

Assaboreix Espanya i la Confederació Espanyola d'Agències de Viatge (*CEAV) van organitzar, fruit de l'acord que van formar en FITUR el mes de maig passat, unes jornades professionals entre les agències de viatge i les destinacions de *Saborea per a la comercialització de les seues rutes gastronòmiques.

En les sessions formatives en línia, els 23 destins de *Saborea Espanya, van realitzar una exposició de tot el que ofereixen al visitant en matèria gastronòmica, d'aquesta manera els agents de viatge van rebre una informació personalitzada de cada destí Assaboreix, per a així animar als seus potencials clients a visitar els diferents destins gastronòmics.

Vinaròs va tindre el seu espai el dia 8 de setembre a les 10:*00h, amb la presentació per part del departament tècnic de *Turisme de Vinaròs, d'un resum dels atractius de la localitat, a més de compartir les rutes gastronòmiques Assaboreix Vinaròs, fent especial èmfasi en l'activitat de *Pescaturisme i les visites experiencials a les oliveres mil·lenàries. Així mateix, també es va presentar el calendari gastronòmic anual.

A Espanya el turisme gastronòmic té cada vegada més importància. Aquest tipus de turisme ajuda a diversificar el model de destins consolidats en els quals predominen altres tipologies de turisme, fet que ofereix una oportunitat per a la desestacionalització.

Des de Saborea España i la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de Vinaròs es valora molt positivament aquesta col·laboració, ja que l'aportació de les agències de viatge permetran millorar l'estructuració del producte turístic i potenciar la seua comercialització en el mercat nacional.