Pasar al contenido principal
Xocolata

Feria de Lluís Santapau

Fecha inicio

Fecha fin

Lugar: Vinaròs

La mostra se celebrarà del 3 al 8 de desembre amb la xocolata, torrons, dolços i aliments típics nadalencs com a principals protagonistes

Els participants podran disposar d'un estand per a exposar els seus productes de xocolata, torrons i dolços, així també com aliments tradicionals de Nadal. Per la seua banda, l'Ajuntament serà l'encarregat d'arrendar la caseta, el grup electrogen i la seguretat, perquè no supose cap despesa extra per als participants.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que "Vinaròs tenia un important passat vinculat amb la xocolata amb diverses empreses instal·lades a la ciutat que elaboraven aquest producte, fet que va suposar per als veïns guanyar-se el nom de xocolaters". En aquest sentit, insistia que la Fira de Lluís Santapau vol recuperar aquesta tradició dolça, a més de ser una bona oportunitat per ajudar a dinamitzar l'economia de la localitat, des del punt de vista comercial i pastisser.

D'altra banda, destacava que enguany la Fira serà de sis dies i tornarà a la plaça Parroquial, en comptes de celebrar-se al passeig marítim, gràcies a l'evolució favorable de la situació sanitària, fet que permetrà oferir una mostra més recollida.