Arròs amb Galeres

Ingredients
- 300 g d'arròs
- 12 galeres fresques
- 1 litre de brou de peix
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 3 dents d'all
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Unes brins de safrà
- Oli d'oliva verge extra
- Sal al gust
Elaboració
1. En una paella gran amb oli d'oliva, daura lleugerament les galeres per tots els costats. Retira-les i reserva-les.
2. A la mateixa paella, afegeix la ceba picada, el pebrot verd i els alls laminats. Sofregeix a foc mitjà fins que estiguin tous.
3. Incorpora els tomàquets ratllats i cuina fins que el sofregit redueixi i quedi ben concentrat.
4. Afegeix el pebre vermell dolç i el safrà, remenant ràpidament perquè no es cremin.
5. Afegeix l'arròs i remena durant un minut perquè s'impregni dels sabors del sofregit.
6. Aboca el brou de peix calent, rectifica de sal i cuina a foc fort durant 5 minuts.
7. Baixa el foc a mitjà i afegeix les galeres. Continua cuinant durant uns 12-15 minuts fins que l'arròs estigui al punt.
8. Deixa reposar l'arròs durant uns minuts abans de servir-lo. Gaudeix-lo calent!