Skip to main content

Fideuada   

Fideuada

Fideuada

Ingredients

  • 350 grams de fideus de la nostra elecció
  • 200 grams de daus de rap
  • 150 grams de calamarets
  • 4 llagostins
  • 50 grams de ceba picada fina
  • 1 all
  • 1,2 litres de caldo de peix roig
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Allioli per acompanyar

Elaboració

Abans de res, anirem fregint els fideus a la cassola a foc suau fins que tinguen un bon color. 

Mentrestant, netejarem i tallarem el rap i els calamars i ratllarem la ceba. 

Reservarem els fideus i en la mateixa cassola enrossirem els llagostins i els reservarem. També enrossirem el rap i el calamar tallat.  

Hi afegirem la ceba ratllada i l’all picat i, ja cuit, hi incorporem els fideus. 

Ho cobrirem amb el caldo ben calent i ho rectificarem de sal. 

Hi afegirem els llagostins pel damunt quan s’estiga assecant i provarem la cocció dels fideus que variarà depenent del gruix. 

Els servirem amb allioli una vegada reposats uns instants, el temps just perquè es planten els fideus.