Skip to main content

Fideuada   

Fideuada

Fideuada

Ingredients

  • 350 grams de fideus de la nostra elecció
  • 200 grams de daus de rap
  • 150 grams de calamarets
  • 4 llagostins
  • 50 grams de ceba picada fina
  • 1 all
  • 1,2 litres de caldo de peix roig
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Allioli per acompanyar

Elaboració

Abans de res, anirem fregint els fideus a la cassola a foc suau fins que tinguen un bon color. 

Mentrestant, netejarem i tallarem el rap i els calamars i ratllarem la ceba. 

Reservarem els fideus i en la mateixa cassola enrossirem els llagostins i els reservarem. També enrossirem el rap i el calamar tallat.  

Hi afegirem la ceba ratllada i l’all picat i, ja cuit, hi incorporem els fideus. 

Ho cobrirem amb el caldo ben calent i ho rectificarem de sal. 

Hi afegirem els llagostins pel damunt quan s’estiga assecant i provarem la cocció dels fideus que variarà depenent del gruix. 

Els servirem amb allioli una vegada reposats uns instants, el temps just perquè es planten els fideus. 

The website encountered an unexpected error. Please try again later.