Fideuada

Ingredients
- 350 grams de fideus de la nostra elecció
- 200 grams de daus de rap
- 150 grams de calamarets
- 4 llagostins
- 50 grams de ceba picada fina
- 1 all
- 1,2 litres de caldo de peix roig
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Allioli per acompanyar
Elaboració
Abans de res, anirem fregint els fideus a la cassola a foc suau fins que tinguen un bon color.
Mentrestant, netejarem i tallarem el rap i els calamars i ratllarem la ceba.
Reservarem els fideus i en la mateixa cassola enrossirem els llagostins i els reservarem. També enrossirem el rap i el calamar tallat.
Hi afegirem la ceba ratllada i l’all picat i, ja cuit, hi incorporem els fideus.
Ho cobrirem amb el caldo ben calent i ho rectificarem de sal.
Hi afegirem els llagostins pel damunt quan s’estiga assecant i provarem la cocció dels fideus que variarà depenent del gruix.
Els servirem amb allioli una vegada reposats uns instants, el temps just perquè es planten els fideus.