Skip to main content
Balanç Amar Vinaròs

Amar Vinaròs aconsegueix més de 5 milions de reproduccions

Turisme ha presentat el balanç de la campanya a les empreses del sector a través d'una reunió telemàtica que també ha servit per fer una valoració de l'actual temporada turística

Aquesta setmana Turisme Vinaròs ha mantingut una reunió telemàtica amb les empreses del sector per fer un balanç de la campanya Amar Vinaròs. Recordem que es tracta d'una iniciativa amb l'objectiu d'incrementar la presència digital del destí i associar Vinaròs amb un turisme de qualitat i sobretot segur, una promoció que es mantindrà activa fins al setembre.

La campanya s'ha dut a terme a les xarxes socials i en les set comunitats autònomes amb major públic potencial València, Catalunya, Aragó, La Rioja, Navarra, País Basc i Madrid. Així mateix, també s'ha fet promoció a França tenint en compte la importància d'aquest turisme per a Vinaròs. D'altra banda, també s'ha fet publicitat programàtica en alguns dels principals mitjans de comunicació, a més d'insercions per intentar arribar al màxim número de persones.

Pel que fa a les dades, el vídeo Amar Vinaròs ha aconseguit més de 5 milions de reproduccions a les xarxes socials, amb un abast de més de 776.000 persones i gairebé 6 milions d'impressions. A nivell d'autonomies, Madrid és la que encapçala les reproduccions del vídeo amb 2,2 milions, seguida de València amb 1,2. A l'Aragó s'ha arribat fins a les 580.000 visualitzacions, al País Basc 403.000, a Navarra 345.000, a Catalunya 248.000 i per últim a La Rioja 183.000.

D'altra banda, gràcies a la publicitat programàtica l'anunci ha aparegut als principals mitjans de comunicació digitals com La Vanguardia o El Diario de Navarra, on ha aconseguit 16.123 impressions.

També cal destacar el fort impacte que han tingut els stickers, que es poden incloure a les fotografies que realitzen els visitants per a després penjar-ho a les xarxes socials. En aquest cas s'ha arribat fins a les més de 415.000 visualitzacions.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de l'impacte que ha generat la campanya Amar Vinaròs a les xarxes socials i també a través de la nova pàgina web www.amarvinaros.com. En aquest sentit comentava que "s'ha volgut transmetre a tot el públic potencial les experiències úniques que pot oferir Vinaròs amb una gastronomia excel·lent, platges i cales d'ensomni, a més de rutes cicloturístiques per gaudir de la costa".

Durant la reunió també es va fer un balanç de la temporada turística per part de les empreses. Segons indicaven tot i la difícil situació el sector poc a poc va sortint del pas a l'espera d'una evolució favorable de la pandèmica que permitisca recuperar-se de forma progressiva.