Skip to main content
Declaració de Festes

La Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere ha aconseguit la distinció d'Interés Turístic Provincial

El proper pas que vol encetar l'Ajuntament és aconseguir la distinció a nivell autonòmic

Vinaròs està d'enhorabona perquè avui mateix s'ha confirmat la Declaració de Festa d'Interés Turístic Provincial per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Així ho ha confirmat el secretari autonòmic de Turisme, Fransesc Colomer, a través d'una carta oficial adreçada a l'alcalde Guillem Alsina, on també ha traslladat les seues felicitacions.

Alsina s'ha mostrat molt satisfet per aquesta distinció i ha destacat que "és un reconeixement a la feina i l'esforç de tots els veïns que cada any s'impliquen en la celebració de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere". En aquest sentit, afegia que des del 2015 s'ha experimentat un gran canvi i salt qualitatiu, que ha estat clau per aconseguir la distinció.

Per la seua banda, el primer tinent aldalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, també s'ha mostrat molt satisfet per aquesta nova distinció. Segons ha destacat "cada any són milers les persones que s'apropen fins a Vinaròs per gaudir de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, i donar així la benvinguda a l'estiu". D'altra banda, ha afegit que sempre s'ofereix una programació oberta a tots els veïns i visitants, un tret fonamental per aconseguir la distinció.

Avui mateix s'ha enviat la resolució a la Presidència per a la seua publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en els propers dies per a la seua ratificació.

Disseny:  Adrian Lendinez