Skip to main content
Policías bicicleta electrica

L’Ajuntament adquireix dues bicis elèctriques per a la Policia Local

Els dos vehicles s’utilitzaran per a realitzar tasques de vigilància al llarg de la costa i sobretot permetran una major mobilitat en zones de difícil accés amb cotxe

Aquest matí el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, acompanyat pels regidors de Governació, Fernando Juan i de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat les dues bicicletes elèctriques que s’han incorporat al cos de seguretat. Es tracta de dos vehicles sostenibles que s’afegiran a la flota de la Policia Local per a realitzar tasques de vigilància, en especial a la costa.

Domènech ha explicat que “degut a l’actual crisi sanitària, les bicicletes sobretot s’utilitzaran per a fer patrulles a les platges i cales per garantir el compliment de les normes d’higiene i distanciament social”. D’altra banda, ha afegit que també es faran servir per a vigilar els pàrquings de les cales i platges més allunyades del nucli urbà per evitar possibles robatoris als vehicles estacionats.

El cap de la Policia Local insistia que la finalitat és utilitzar les dues bicis almenys fins al mes d’octubre, sempre que les condicions climàtiques ho permetisquen. Així mateix, incidia que gràcies a la mobilitat que permet la bicicleta també es podrà accedir a aquelles zones de difícil accés per a cotxes o vehicles motoritzats.

Per la seua banda, el regidor Juan ha assenyalat que les dues bicicletes s’afegeixen a la flota de vehicles de la Policia Local, que també compta amb un dron per controlar els aforaments a les platges i cales. Juan ha remarcat que “la feina dels agents és informar a la ciutadania per a garantir el compliment de les normes de distanciament, sempre des d’una vessant propera a les persones i pedagògica”. En aquest sentit, ha aprofitat per demanar als veïns que respecten les normes establertes per a poder gaudir de la costa de Vinaròs amb seguretat.

Per acabar, el regidor Albella ha destacat que “per part de l’Ajuntament, Policia Local i Turisme Comunitat Valenciana es treballa de forma conjunta per fer de Vinaròs un destí segur, amb el compliment de tota la normativa que ens marca la llei perquè veïns i visitants puguen gaudir d’un bon estiu al nostre municipi”.

Revetlla de Sant Joan

Domènech ha aprofitat la roda de premsa per recordar que durant aquesta nit hi haurà un dispositiu especial de la Policia Local i Guàrdia Civil per evitar aglomeracions de persones i la pràctica del botellón entre els joves, així com vigilar que no es facen fogueres a les platges i cales.