Skip to main content
Fira Lluís Santapau

L'Ajuntament fa un balanç positiu de la Fira Lluís Santapau

Centenars de persones es van apropar del 3 al 8 de desembre a la plaça Parroquial per gaudir de la mostra i participar en les activitats programades

L'Ajuntament ha fet una valoració positiva de la celebració de la Fira Lluís Santapau, que s'ha fet durant el pont festiu del 3 al 8 de desembre. En total van participar sis paradetes amb el xocolate i els dolços tradicionals del Nadal com a principals protagonistes. Així mateix, també es va oferir una programació variada amb visites guiades i demostracions gastronòmiques a càrrec del cuiner local Marc Casanova.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "les visites guiades al voltant del passat xocolater de la localitat han tornat a tenir un gran èxit de participació, on també es va incloure l'entrada a la capella de Santa Victòria per veure les feines de restauració que s'han realitzat". Aquesta activitat va estar organitzada per Turisme Vinaròs, sobretot mostrava als participants com el xocolate va arribar al municipi i com es va convertir en un destacat producte per a l'economia local, amb la creació de nombroses indústries, que li van valer a Vinaròs per a ser un referent en el món xocolater. Unes visites que, a més, van finalitzar amb degustacions.

D'altra banda, el regidor Albella assenyalava que les demostracions gastronòmiques del cuiner Casanova també van aconseguir una molt bona assistència, especialment l'adreçada al públic infantil, on els més petits van elaborar els seus propis bombons.

Per acabar, Albella comentava que "la bona acollida de la Fira Lluís Santapau ens anima a seguir en aquesta mateixa línia de treball per organitzar la del proper any amb novetats perquè continue resultant atractiva per als veïns i visitants".