Skip to main content
Las consultas a la Tourist Info Vinaròs durante julio aumentan un 9,2% respecto al 2022

Les consultes a la Tourist Info Vinaròs durant el juliol augmenten un 9,2% respecte al 2022

Es tracta d’un increment en relació a les dades de l’any passat on sobretot destaquen els visitants de la mateixa Comunitat, madrilenys i britànics

La Regidora de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha donat a conéixer les dades turístiques registrades durant el mes de juliol. En total la Tourist Info ha atés 2.911 consultes d’informació per part dels visitants, un increment del 9,2%, en relació a l’any passat.

Pel que fa a les dades més concretes, els visitants espanyols són els que més s’han apropat a la Tourist Info amb un total de 1.875 consultes, un increment del 9,8% si ho comparem amb les xifres dels juliol del 2022. Sobretot destaquen els madrilenys amb un increment del 87,8%, seguits dels turistes de la mateixa Comunitat Valenciana amb 64,7% i dels visitants del País Basc, que en aquest amb un augment de les consultes d’un 47%.

En relació als visitants estrangers, en total s’han registrat 1.035, un creixement del 8%. Els britànics són els que més destaquen amb un increment de les consultes del 148%, seguit dels neerlandesos amb un 58,8%, francesos i alemanys.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de les dades, amb l’increment del 9,8% en relació a les xifres aconseguides durant el juliol del 2022. Segons comentava aquestes dades no inclouen els visitants locals per tal de poder disposar d'unes referències més reals. D’altra banda, agraïa la tasca dels informadors turístics, que “són els encarregats d’informar als visitants de tota l’oferta de platges i cales, que es pot trobar a Vinaròs, així com de les activitats que s’ofereixen durant l’estiu, que fan que la ciutat siga un referent turístic nacional i internacional”.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.