Skip to main content
Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

S’obren les inscripcions per a participar en el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

Els cuiners podran presentar les sol·licituds fins al proper 10 de maig amb una recepta innovadora i creativa amb el llagostí com a principal protagonista

Turisme Vinaròs anuncia que s’ha obert el termini d’inscripcions per a poder participar en el XXConcurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs que se celebrarà el proper 22 de maig a Mercat Municipal. Els professionals del món de la cuina podran presentar les sol·licituds per a participar fins al 10 de maig a través del web http://www.llagosti.vinaros.es.

Pel que fa als guardons, el guanyador del certamen obtindrà el Llagostí d’Or i una dotació econòmica de 1.500€, el segon classificat obtindrà el Llagostí d’Argent i 1.000€, i el tercer classificat el Llagostí de Bronze i 500€.

Cal destacar que elConcurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí formarà part del segon Gastrofestival, una iniciativa que va nàixer l’any passat amb la voluntat de donar un nou impuls a la tradicional Festa del Llagostí. Properament es donarà a conéixer tota la programació prevista amb la voluntat de promoure la gastronomia local amb els productes de proximitat i sobretot el llagostí de Vinaròs com a principal protagonista.