Skip to main content
de Tapa en Tapa 2022

Turisme presenta Vinaròs de Tapa en Tapa

Torna una de les cites gastronòmiques més destacades de la ciutat on cada edició aconsegueix la participació de milers de comensals d’arreu de la comarca

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha presentat aquest matí, al bar Mandràgora, una nova edició de Vinaròs de Tapa en Tapa, una de les cites gastronòmiques més destacades de l’any. Del 16 de setembre al 2 d’octubre participaran 26 establiments per oferir propostes innovadores i creatives elaborades amb el millor producte de proximitat.

Cal destacar que el preu de la tapa serà de 3,5€ acompanyada de cervesa Estrella, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més. Els cuiners han preparat tapes originals com vedella estofada amb maionesa d’alvocat, brioche de pollastre macerat amb llet de coco i curri o reganyà amb sardinetes amb oli d’oliva verge extra del Menú i pesto de verdures, entre altres moltes propostes també molt originals.

El regidor Albella detallava que enguany també es comptarà amb el Full de Passaport Gastronòmic, que ja es pot aconseguir a la Tourist Info perquè els comensals puguen aconseguir els segells dels establiments, només pel fet d’obtenir sis, automàticament entraran en el sorteig de regals i experiències. D’una banda, es sortejaran vuit experiències gastronòmiques de Saborea España per a dues persones, com ara pescaturisme o visita a una explotació de tòfones i bolets, i d’altra banda, també es farà el sorteig de 20 lots de marxandatge de Turisme Vinaròs.

Albella comentava que "Vinaròs de Tapa en Tapa s'ha consolidat com una cita gastronòmica de primer nivell tal com mostren les xifres que es van aconseguir l’any passat amb més de 24.000 racions servides".  En aquest sentit, assenyalava que per aquesta nova edició es preveu que torne a ser un èxit i agraïa la participació de l’entitat Vinaròs Gastronòmic, així com a tots els establiments, que durant tres setmanes faran un esforç extra per oferir les tapes.

Llibret de Vinaròs de Tapa en Tapa

 

The website encountered an unexpected error. Please try again later.