Skip to main content
Cocina Vegana

Turisme Vinaròs presenta les I Jornades de la Cuina Vegana

Es tracta d’una proposta innovadora que se celebrarà del 21 d’octubre al 6 de novembre per ajudar a fer de Vinaròs un referent gastronòmic, a més d’apropar aquest estil de cuina a tots els paladars

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat aquest matí al restaurant Muu... Fusión les I Jornades de la Cuina Vegana. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada des del Departament de Turisme per oferir una gastronomia diferent, al mateix temps de demostrar que aquest estil de cuina també és d’una excel·lent qualitat, apta per als paladars més exigents.

En aquesta primera edició de les Jornades de la Cuina Vegana participen un total de set restaurants, que han elaborat menús especials, amb receptes creatives per a sorprendre als comensals, fetes amb el millor producte de proximitat. Del 21 d’octubre al 6 de novembre es podran degustar propostes com porro rostit amb crema vegana de coliflor, gratinat de llevat nutricional i salsa romesco, fals calamar vegà fet per una anella de xampinyó arrebossat amb tempura vegana i allioli vegà negre o hummus d’edamame, adobats, sriracha i ametla marcona, entre altres.

El regidor Albella ha destacat que per part de Turisme, amb la col·laboració de la reconeguda xef Vanessa Bustos, es va oferir al mes de setembre una formació específica adreçada als restaurants interessats en participar en les I Jornades de la Cuina Vegana, per tal de mostrar totes les possibilitats que pot oferir aquest estil culinari. Segons detallava Albella “la formació sobretot va servir perquè els cuiners poguessen adquirir més coneixements sobre la cuina vegana per a poder elaborar receptes originals i úniques durant les jornades”.

D’altra banda, Albella agraïa la implicació de Vinaròs Gastronòmic per fer possible les I Jornades de la Cuina Vegana i assenyalava que la intenció és continuar amb el treball conjunt per a crear noves propostes culinàries que ajuden a promocionar Vinaròs com a ciutat gastronòmica.

Més Info Restaurants