Skip to main content
XII Jornades Cuina del Ranxo Mariner 2022

Turisme Vinaròs presenta les XII Jornades de la Cuina del Ranxo Marineriner

Del 16 de setembre al 2 d’octubre els xefs oferiran menús especials elaborats amb els millors productes de la llotja local

Aquest matí s’han presentat, al restaurant Rafel Lo Cristalero, les XII Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner organitzades per la Regidoria de de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, en col·laboració amb l’entitat Vinaròs Gastronòmic. Enguany participen un total del quatre establiments que una vegada més han treballat per elaborar receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista, per a sorprendre als comensals i sobretot recordar els sabors mariners de Vinaròs.

Els establiments participants són Bergantín, Rafael Lo Cristalero, Nou Parada i Casa Lina. Cada xef ha preparat menús originals amb tres o quatre entrants a escollir, plat principal que inclou arròs o fideuà del suquet i postres a escollir, amb aigua i cafè inclòs, celler a banda, al preu únic de 28€ perquè els comensals més exigents queden satisfets.

Durant la presentació el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner són una bona mostra de l'excel·lent gastronomia marinera del nostre municipi". En aquets sentit, assenyalava que aquestes jornades, així com la resta que se celebren al llarg de l’any, a banda de promocionar la cuina local, també suposen una bona promoció de la feina que realitzen els productors que cada dia s’esforcen que oferir productes de primera qualitat.

Llibret de les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner