Skip to main content
Subvenció Turisme Gastronòmic 2022

Turisme Vinaròs rep una subvenció de 10.000€ per a l’organització d’esdeveniments gastronòmics

L’ajuda ha estat atorgada pel Patronat de Turisme de Castelló per a finançar les inversions realitzades aquest any en l’organització d’actes gastronòmics

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, ha aprovat la concessió de subvencions als ajuntaments per a l’organització d’esdeveniments gastronòmics durant aquest 2022. En total es tracta d’una partida de 78.257€, que es distribuirà entre les 16 sol·licituds resoltes favorablement, que han presentat els consistoris a la convocatòria.

En el cas de Vinaròs, ha sigut un dels municipis que ha aconseguit la puntuació més elevada, que suposarà rebre la quantitat màxima atorgable, uns 10.000€, per a finançar la inversió realitzada en la celebració del Gastrofestival del Llagostí que es va organitzar el passat mes de maig.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “gràcies a aquesta ajuda de la Diputació es podrà finançar el 50% de la inversió que es va realitzar per a la celebració del Gastrofestival”. Segons detallava es va comptar amb la participació de 12 restaurants, que van elaborar tapes úniques i innovadores amb el millor producte de proximitat i amb el llagostí com a principal protagonista, aconseguint sorprendre les centenars de persones que es van apropar per degustar les receptes.

Albella agraïa la tasca feta pel Departament de Turisme per donar un nou impuls a la promoció del llagostí i a la gastronomia local, amb l’objectiu que Vinaròs es posicione com a destí referent en aquest sector. Així mateix, el regidor també feia extensius els seus agraïments a l’entitat Vinaròs Gastronòmic, destacant que sense la seua col·laboració no hagués estat possible celebrar el Gastrofestival ni tampoc les jornades de la cuina del llagostí.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.