Skip to main content
Fira Lluís Santapau 2022

Vinaròs celebrarà del 9 l’11 de desembre la Fira Lluís Santapau

Paradetes amb xocolate, visites guiades i fins i tot degustacions formaran part de la programació per a recordar el passat més dolç del municipi

La plaça Parroquial acollirà del 9 l’11 de desembre una nova edició de la Fira Lluís Santapau amb la participació de nou artesans de la xocolate i dels dolços tradicionals del Nadal. L’horari de la mostra serà tots els dies de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h, a més, s’inclourà una programació especial amb visites guiades, tallers per a tots els públics i photocall per compartir a les xarxes.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “enguany s’ha ampliat el número de paradetes, passant de les sis a les nou, fet que demostra que poc a poc la fira es va consolidant al municipi i la comarca”. Segons afegia “en aquesta edició tindrem algunes novetats amb una cercavila el dissabte a la tarda, a més de comptar amb una decoració especial, per tal de crear un bon ambient festiu al municipi”.

Pel que fa a la programació, es farà la visita guiada “Vinaròs i el xocolate: una història deliciosa”, divendres i dissabte a les 17:00h, mentre que diumenge serà a les 11:00h. Un recorregut pel passat més dolç de la localitat, que finalitzarà amb una degustació a la fira. Per a participar cal realitzar una inscripció prèvia gratuïta al web https://turisme.vinaros.esVenda de Tiquets AQUÍ

La programació de la Fira Lluís Santapau també inclourà el taller gastronòmic impartit per la cuinera Vanesa Bustos, dissabte a les 19:00h, adreçat al públic adult i diumenge a les 12:00h per al públic infantil. En tots dos casos el taller és gratuït i no cal realitzar cap inscripció prèvia per a participar.

Per acabar, Albella convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir de la Fira de Lluís Santapau, així com de l’oferta gastronòmica que s’ofereix al municipi amb les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos.

Programació

The website encountered an unexpected error. Please try again later.