Skip to main content
Vinaròs celebrarà dissabte la 3a edició del JoveFest

Vinaròs celebrarà dissabte la 3a edició del JoveFest

L'objectiu és fomentar un oci saludable per al jovent com a mesura per a evitar conductes i consums no desitjables

Aquest dissabte 8 d’octubre se celebrarà el 3er JoveFest amb el lema "Sense drogues també hi ha festa", amb l'objectiu d'oferir entreteniment de qualitat per als joves dintre de la campanya d'oci i temps lliure de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, UPCCA. La regidora de Política Social, Amalia Cabós, destaca que “enguany, amb aquesta tercera edició, es consolida aquesta jornada d'activitats per als joves, amb alternatives positives d'oci i temps lliure per fomentar l'entreteniment saludable com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables”.

Segons afegia la regidora "l'Ajuntament de Vinaròs té la intenció de seguir treballant per desenvolupar una oferta d'oci i temps lliure saludable que responga a totes les necessitats del jovent del municipi, per aquest motiu, s'ha programat una jornada amb tallers de batucada, muixeranga, grafiti, bosses de tela, modelatge amb fang i autodefensa. D'altra banda, comentava que també s'habilitarà diversos espais amb Laser tag per a jugar en equips, minigolf i bumper balls. A més, també s'instal·larà el Punt Violeta, un espai informatiu per a sensibilitzar i conscienciar als joves sobre la violència de gènere.

La jornada es farà al passeig de Fora del Forat, a partir de les 16:00h i aniran desenvolupant-se simultàniament els diferents tallers i activitats fins a les 20:00h. L'edat per a participar és des de els 12 fins als 30 anys.

L'entrada al recinte serà lliure i les activitats són totalment gratuïtes, amb inscripció prèvia.