Skip to main content
Vinaròs celebrarà aquest diumenge la festa de la Misericòrdia , patrona de la ciutat

Vinaròs celebrarà diumenge la festa de la Misericòrdia, patrona de la ciutat

Per facilitar l’accés als veïns l’Ajuntament habilitarà autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia

Aquest diumenge Vinaròs celebrarà el dia de la Misericòrdia, patrona de la ciutat, amb una jornada de germanor a l’ermita. Gràcies a la feina conjunta entre l’Ajuntament i les entitats locals s’oferirà una programació variada que inclourà la tradicional missa en honor a la patrona, els balls de Les Camaraes a la plaça de l’ermita i el repartiment de les paelles.

Els actes començaran a les 7:00h amb la rogativa des de l’església arxiprestal fins a l’ermita, en arribar es farà la tradicional Missa dels Pelegrins. A les 11:00h continuaran les activitats amb els balls que oferirà Les Camaraes a la plaça de l’ermita, tot seguit, a les 12:00h s’ofrenarà la Missa Major, que finalitzarà amb la benedicció del terme municipal per a desitjar unes bones collites i a continuació es farà el repartiment de les paelles.

A les 19:00h acabaran els actes amb una missa a l’església arxiprestal i a continuació rebuda de la Mare de Déu de la Misericòrdia, processó i ofrena de flors a la seua imatge.

Per facilitar l’arribada a l’ermita des de l’Ajuntament s’habilitaran autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia. L’horari d’anada serà a les 9:00h, 10:00h, 11:00h i 12:00h, mentre que el de tornada serà a les 14:00h, 15:00h, 16:00h i 17:00h.

Pel que fa als tiquets de les paelles, es poden aconseguir a la planta baixa de l’ajuntament des de les 9:00h fins a les 14:00h, el preu és un d’1€ dues racions amb carmanyola inclosa. El mateix dia de la Misericòrdia també es podran aconseguir a la paradeta que es muntarà a la plaça de l’ermita.