Skip to main content
Auxiliars platges

Vinaròs compta amb els auxiliars de platges

Avui mateix s’han incorporat quatre auxiliars i es preveu que durant les properes setmanes s’amplie el número per tal d’informar als banyistes de les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament

Aquest matí els auxiliars de platges contractats a través de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències han començat la seua tasca a les platges urbanes de Vinaròs. Recordem que ha sigut una proposta impulsada des de la Generalitat Valenciana, amb la contractació de 1.000 persones a tota la Comunitat, per ajudar als ajuntaments a informar als banyistes de les mesures de prevenció adoptades.

En el cas de Vinaròs s’han incorporat quatre auxiliars i es preveu ampliar-ne el número, perquè durant els mesos de juliol i agost, informen als usuaris de les normes establertes, garantisquen el seu compliment, notifiquen les incidències a la Policia Local, ajuden a controlar l’aforament de les platges i asseguren l’accés correcte a les mateixes.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “fer de Vinaròs un municipi segur per gaudir de la costa i d’unes bones vacances és una de les prioritats de l’Ajuntament”. En aquest sentit, assenyalava que “els auxiliars de platges s’afegiran als agents de la Policia Local i a l’equip de salvament i socorrisme, per tal d’arribar al màxim número de persones”.

Per últim, el regidor ha apel·lat a la responsabilitat de totes les persones per a respectar les normes d’higiene i distanciament i poder gaudir així del litoral de Vinaròs amb total seguretat.