Skip to main content
Aratur 2022

Vinaròs participa en el saló turístic Aratur

Turisme s'ha traslladat aquest cap de setmana fins a Saragossa per participar en el Saló Aragonès de Turisme i mostrar tot el potencial que ofereix la ciutat

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Saragossa Aratur, una de les fires turístiques més importants de l'Estat espanyol i Turisme Vinaròs ha participat per a promocionar la ciutat com un destí vacacional ideal per tota la família.

Cal destacar que el turista aragonès és el que més viatja fins a Vinaròs per gaudir de les platges i de la gastronomia marinera que ofereixen els restaurants locals. Per aquest motiu des de Turisme s'ha volgut estar present al Saló Aratur per tal de seguir promocionant la ciutat entre aquest públic tan important. Durant la mostra s’ha fet especial menció a la qualitat de la costa vinarossenca i a les experiències turístiques que s’ofereixen amb visites guiades i rutes senderistes.   

Així mateix, també s’ha promocionat el Gastrofestival del Llagostí que se celebrarà aquest dissabte 21 de maig a la pèrgola del passeig de Colom. Per només 5€ es podrà fer una degustació del producte estrella de Vinaròs amb la mar de fons com aparador, per tal d’oferir una experiència enriquidora als visitants. Un Gastrofestival que servirà per fer un petit avanç de les XIV Jornades del Llagostí que es faran del 22 de maig al 12 de juny, on de nou els restaurants sorprendran amb els seus menús creatius i originals.

Cal destacar que Aratur és l'última gran fira turística abans de l'estiu i cada any aconsegueix l'assistència de milers de persones que aprofiten la mostra per acabar de decidir on passar les seues vacances, a més de comptar amb la presència dels principals turoperadors que contacten amb els destins per oferir paquets vacacionals.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet una valoració positiva de la fira Aratur. Segons destacava “és important promocionar Vinaròs entre el públic potencial d’Aragó, un dels turistes que més viatja fins al nostre municipi, atret per la bona gastronomia, la costa i la variada programació d’experiències turístiques que s’ofereixen al llarg de l’estiu”.