Skip to main content
Vinaròs Fitur 2022

Vinaròs presenta el Carnaval en FITUR

Els assistents a la plaça Central de l’estand de FITUR 2022 han pogut conéixer de primera mà l’espectacularitat de la festa, declarada d’Interés Turístic Autonòmic

FITUR ha tornat a ser el millor aparador possible per tal de presentar el Carnaval de Vinaròs al públic de Madrid. Aquest matí a la plaça Central de l'estand de la Comunitat Valenciana s'ha dut a terme la presentació de l'edició 2022 del Carnaval de més rellevància en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. A més a més, durant la presentació s'ha realitzat un directe a través de la televisió autonòmica d'À Punt.

Una delegació de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) ha estat l'encarregada de realitzar una presentació que ha estat seguida per un nombrós públic que ha mostrat el seu interés per les característiques de la festa, així com per les dates de celebració, que enguany han estat traslladades fins als mesos d'abril i maig (23 d'abril al 9 de maig).

La presentació ha durat 25 minuts i ha estat dirigida per Toni Guillot. El presentador ha donat especial importància al canvi de les dates a causa de la Covid-19 i ha recordat les dates dels principals esdeveniments de caire turístic:

- 30 d'abril. Gran gala de presentació de les reines del Carnaval de Vinaròs

- 7 de maig. Primer desfilada de les comparses del Carnaval de Vinaròs.

- 8 de maig. Segon desfilada de les comparses del Carnaval de Vinaròs.

L'acte, en el que s'han mostrat diversos vídeos promocionals del Carnaval de Vinaròs, ha inclós dues actuacions musicals oferides per membres de Gentsana. En elles han participat la reina de la comparsa La Colla, Nerea Vericat i el rei de la comparsa Fot-li Canya, Xavi Fibla. Totes dues han causat admiració entre el públic assistent gràcies a l'espectacularitat dels seus vestits. Tot i això, el secretari de la COC, Javier Sorlí, que també ha intervingut a l'acte, ha recordat que atenent a les restriccions d'espai, a FITUR no es poden veure els vestits en la seua totalitat, amb la qual cosa ha recomanat la visita a Vinaròs per tal de conéixer les fantasies i glamour de les reines en la seua totalitat.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha valorat molt positivament la presència de la COC a FITUR per tal de promocionar "la nostra festa amb més projecció turística". "El públic madrileny és molt important per a la nostra destinació com així ho demostren les estadístiques de visitants, i la presència a la fira del Carnaval era necessària per mostrar la seua espectacularitat i poder informar del canvi de dates de l'edició d'enguany, la qual cosa creiem que serà molt positiva per a l'ocupació turística durant els mesos d'abril i maig.

D'altra banda el regidor també ha volgut agrair la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme a l'hora d'organitzar aquesta presentació i en aquesta línia, també ha mostrat la seua satisfacció per la nova subvenció que des de la Diputació de Castelló s'ha creat específicament per al Carnaval de Vinaròs, i que aquest any comptarà amb una partida de 23.250€.

Web Carnaval Vinaròs 2022

Facebook Carnaval Vinaròs 2022

Tags