Skip to main content
Vinaròs presenta el nou plànol turístic

Vinaròs presenta el nou plànol turístic

El mapa conté tota la informació actualitzada i inclou codis QR per consultar la versió digital i descarregar l’audioguia, així com telèfons d’interés

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat aquest matí el nou plànol turístic de Vinaròs. Es tracta d’un mapa renovat amb tota informació actualitzada, que s’ha imprès amb paper reciclat i que a més compleix els Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS.

El regidor Albella ha explicat que el plànol s’ha realitzat a través de la subvenció que va atorgar l’any passat la Diputació de Castelló. En aquest sentit, comentava que “hem decidit presentar el mapa en aquestes dates perquè s’apropa la Setmana Santa i Carnaval, per tant consideravem que era el moment idoni per a mostrar el nou plànol de cara als visitants que vindran fins a Vinaròs per gaudir de les dues festivitats”.

Pel que fa a les característiques del mapa turístic, inclou les localitzacions dels principals elements patrimonials de la ciutat, els punts de connexió Wifi gratuïta, els parcs infantils i la ubicació de les parades de bus, així com els telèfons d’interés, entre altres indicacions. D’altra banda, també s’han afegit els codis QR per a poder descarregar les aplicacions de Turisme Vinaròs i App Vinaròs, a més de l’audioguia per a conéixer millor la història del patrimoni que es conserva.

Cal destacar que el mapa s’ha realitzat en diferents capes, fet que permet introduir més informació d’una forma fàcil i senzilla. El regidor Albella detallava que s’ha optat per aquest tipus de disseny perquè la resta dels Departaments de l’Ajuntament, així com la Policia Local, també puguen treballar en el mateix plànol per afegir informació com el recorregut de les desfilades de Carnaval o els circuits de les proves esportives.

Albella assenyalava que també es pot consultar informació relativa a la costa, amb les platges que són accessibles, les naturistes i les que estan pensades especialment per als gossos. Segons afegia s’ha habilitat un nou espai per a les mascotes, en concret la platja de la Boca del Riu, ubicada just a la desembocadura del riu Cervol, que s’ha creat arran de les feines de recuperació del litoral executades per part de Costes. El regidor destacava que “s’ha habilitat aquesta platja a les mascotes per oferir als usuaris un espai més proper al nucli urbà, que a més millorarà la seua accessibilitat amb la passarel·la del Riu Cervol”.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.