Skip to main content
XIV Jornades de la Cuina de la Galera de Vinaròs 2022

Vinaròs presenta les XIV Jornades de la Cuina de la Galera

La ciutat engega el nou calendari gastronòmic amb un dels millors productes marítims de la llotja com a principal protagonista

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha presentat, aquest matí al Restlounge La Puerta Azul, les XIV Jornades de la Cuina de la Galera que donen inici al Calendari Gastronòmic de la destinació turística de Vinaròs. Les jornades se celebraran entre el 4 i 27 de març i en aquesta edició, participen un total d’11 restaurants amb menús que han estat especialment dissenyats per gaudir de la bona cuina vinarossenca.

Els establiments participants en aquesta ocasió són Bergantín, Hotel Restaurant Duc de Vendôme, La Isla,  Rafel lo Cristalero, Calafat, Casa Lina, La Cullera, Nou Bar, Nou Parada, La Puerta Azul i l’Hotel Restaurant Teruel. Cadascun dels xefs han preparat menús que consten de diferents entrants, un plat principal i les postres, amb uns preus que oscil·len entre els 25 i 30€. Els clients que gaudisquen de les jornades podran participar en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones, que se celebraran entre tots els assistents que emplenen el qüestionari de satisfacció mitjançant un codi QR que proporcionaran els mateixos restaurants.

Durant la presentació, el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat satisfet per la bona acollida dels restaurants a les jornades, amb la participació d’11 establiments. Segons assenyalava “és una bona mostra de la voluntat del sector per recuperar la normalitat després de la pandèmia, a més de ser una bona oportunitat per a promocionar la nostra cuina, sempre elaborada amb el millor producte de proximitat”. A més a més, Albella ha destacat que una part important dels establiments participants formen part de la marca de qualitat gastronòmica Castelló Ruta de Sabor o de SICTED, la qual cosa garanteix un ús de productes de proximitat o km 0 del nostre territori, així com també una prestació dels serveis en òptimes condicions de qualitat.

Tota la informació de les XIV Jornades de la Cuina de la Galera es pot consultar a les xarxes socials i a la pàgina www.turisme.vinaros.es. Igualment, també poden trobar més informació a la Tourist Info i als diferents tòtems turístics que hi ha distribuïts per la ciutat a través dels codis QR que s’han generat.

  •  

Programa y Menús