Skip to main content
Informadors turístics del nord de la província amb el president de la Diputació

Vinaròs promociona la seua oferta turística en una acció de carrer a València

Vinaròs ha participat en l’acció de màrqueting de carrer a la ciutat de València que ha organitzat aquest cap de setmana el Patronat Provincial de Turisme de Castelló. Aquesta acció s’efectua en un espai urbà i la diferència principal respecte a una fira de turisme convencional, és que cerca una aproximació més directa al consumidor o públic objectiu.

Vinaròs ha aprofitat l’esdeveniment per donar a conèixer el calendari gastronòmic de la destinació i també l’oferta de tipologia experiencial que es basa en les rutes gastronòmiques de Saborea Vinaròs, com ara el pescaturisme o les oliveres mil·lenàries. A més a més, s’ha donat una especial rellevància a les festes del Carnaval que a hores d’ara s’estan celebrant.

Així mateix, els visitants d’aquesta acció de carrer, que s’ha organitzat al cèntric carrer de Colom, junt a la plaça de bous de València, han pogut conèixer la resta d’oferta turística de la destinació (platges, cultura, etc.). Val a dir, que el moment per realitzar aquesta promoció és òptim ja que ens trobem a les portes de l’estiu i en la setmana de celebració del Carnaval de Vinaròs.

El primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha valorat la presència de Vinaròs en aquesta acció com “molt interessant ja que el públic de proximitat és cabdal per a una destinació com la nostra i a més a més, s’ha aprofitat per a donar a conèixer la programació amb els principals actes del Carnaval de Vinaròs, declarat com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic”.